Despre Webbi

Despre Webbi

Cateva detalii despre ce aduce conceptul Webbi pe piata de Web Design

Ce este Conceptul Webbi?
Webbi este o solutie pentru creare de site-uri web si magazine online de inalta calitate de catre orice utilizator de calculator, intr-un timp foarte scurt, cu un cost minim.
Principalele sale atuuri sunt: pretul extrem de mic, usurinta in utilizare, timpul de dezvoltare, calitatea.

Desi conceput sa fie extrem de prietenos cu utilizatorul, Webbi este o platforma foarte complexa si inteligent gandita urmarind sa devina cu o adevarat o revolutionare in web design.
Creare Site Web pe Loc
Webbi este conceput sa functioneze ca un produs si nu ca un serviciu. Astfel, ai site-ul tau web pe loc, in 10 minute. Site ce contine la fel de multe facilitati pe care ti le poate oferi un serviciu clasic de web design cu un termen de dezvoltare de 2-6 luni.

Extraordinar de Ieftin si Fara Compromisuri
Fiind un produs, site-ul tau creat cu Webbi nu implica efortul pentru dezvoltare al unei firme de web design. Astfel, poti avea un site profesional la un pret de pana la 10 ori mai mic si fara rabat la calitate!
Iti Alegi Facilitatile de care ai Tu Nevoie
Webbi e compus din module care servesc numeroase facilitati. Astfel, iti alegi doar modulele dorite pentru a nu fi nevoit sa consumi timp si bani cu ce nu ai nevoie. Mai mult, iti poti adauga module noi oricand doresti in viitor.

Nu Depinzi de Nimeni
Site-ul este al tau in mainile tale de acum, de cand il creezi! Fiind produsul tau si nu un serviciu oferit de o firma, il poti utiliza cum doresti si Webbi are multe de oferit.
Il poti Modifica Oricand Fara Cunostinte Tehnice
Iti poti actualiza site-ul in orice moment, la fel de usor ca si scrierea unui document in Word. Pentru ca Webbi face munca grea pentru tine!
Il Testezi 30 de zile Gratis!
Dupa ce-ti creezi site-ul, poti face ce vrei cu el 30 de zile. Si la final decizi daca il vrei si platesti doar modulele de care ai nevoie! In concluzie, Webbi este cu adevarat o solutie exceptionala pentru creare site.